مجموعه : فیزیوتراپی
پزشک : فیزیوتراپی حامی فیزیوتراپی حامی
فیزیوتراپی سیاتیک

Related image

فیزیوتراپی سیاتیک بزرگترین عصب در بدن انسان است. این عصب از نخاع کمری آغاز می شود و از باسن به سمت اندام تحتانی حرکت می کند. درد  سیاتیک معمولا در کمر ، پشت باسن ، پشت ران و تا پایین زانو احساس می شود. علائم درگیری این عصب بسته به شدت درگیری درد ، گزگز و بی حسی ، مور مور شدن و در موارد شدید ضعف عضلاتی که توسط این عصب عصبدهی می شوند می باشد. درمان سیاتیک بسته به علت درگیری و شدت درگیری متفاوت است.بسیاری از بیماران با مشکل درگیری سیاتیک با درمان های غیرجراحی همانند دارو درمانی ، ورزش و فیزیوتراپی بهبود می یابند. فیزیوتراپی و سیاتیک یکی از درمان های موثر در درگیری های این عصب می باشد. درمان های ضد درد و ضد التهاب و همچنین تمرینات ورزشی تخصصی در درمان  سیاتیک در فیزیوتراپی مورد استفاده قرار می گیرند.

روش فیزیوتراپی سیاتیک جدید

درد سیاتیک معمولا در اثر فشار شدید بر عصب سیاتیک در اثر التهاب ناشی از فتق دیسک های کمری می باشد. هرگونه فشار و یا التهاب در اطراف عصب سیاتیک می تواند علائم بیماری سیاتیک را ایجاد کند.به منظور درمان این مشکل ، در روش فیزیوتراپی سیاتیک جدید ،علاوه بر درمان های الکتروتراپی ضد  درد و التهاب از تکنیک های دستی جهت آزاد سازی گرفتکی های عضلانی در مسیر این عصب ، درمان حرکت عصب ، درمان مهره های کمری به صورت ترکیبی استفاده می شود. همچنین انجام تمرینات مخصوص پس از انجام تکنیک های دستی می تواند در درمان کامل بیماری و پیشگیری از عود مجدد آن موثر باشد. این تمرینات توسط فیزیوتراپیست به بیمار آموزش داده می شود و تحت نظر افراد متخصص تمرین درمانی در کلینیک رامتن انجام می شود.

فیزیوتراپی سیاتیک کمر

عصب سیاتیک که یکی از بزرگترین اعصاب بدن می باشد از ریشه های مهره های کمری آغاز می شود و از ناحیه لگن وارد اندام تحتانی می شود. این عصب ممکن است در اثر عوامل مختلفی همانند درگیری دیسک های کمری ، اختلالات مهره های کمری ، گرفتگی های عضلانی و التهاب در مسیر عصب دچار اختلال شود. و درنتیجه درد و علائم عصب سیاتیک را برای بیمار ایجاد کند. فیزیوتراپی سیاتیک کمر با توجه به محل درگیری این عضب و شدت درگیری  متفاوت می باشد. درمان اختلالات مهره ای ، آسیب های دیسک کمر ، کاهش فشار بر روی ریشه های این عصب ، آزاد سازی عضلات در مسیر عصب و درمان حرکت عصب از جمله درمان های فیزیوتراپی برای سیاتیک می باشند.در صورتی که درمان های فیزیوتراپی برای بیمار موثر نباشد ممکن است درمان جراحی برای برطرف شدن مشکل بیمار در نظر گرفته شود.

ورزشهای فیزیوتراپی سیاتیک

امروزه تمرین درمانی نقش مهمی در پیشگیری از بروز بیماری و درمان آن ها ایفا می کند. ورزش های فیزیوتراپی سیاتیک بسته به علت ایجاد مشکل در  بیماران متفاوت می باشند. در صورتی که مشکل از دیسک ها و مهره های کمری باشد ورزش های مخصوص کمر و همچنین تمرینات به خصوص جهت کاهش فشار بر دیسک های کمری و درمان آن ها برای بیمار در نظر گرفته می شود. در صورتی که مشکل در عضلات و عناصر محیطی مسیر عصب باشد ، تمرینات مخصوص آزاد سازی و بهبود انعطاف پذیری این عضلات و ساختارهای مسیر عصب باید انجام شود. امروزه در روش درمانی جدید فیزیوتراپی سیاتیک تمامی این ساختارها به صورت هماهنگ و همزمان تحت درمان قرار می گیرند . تا مشکل کاملا برطرف شود و از عود مجدد آن پیشگیری شود.

فیزیوتراپی برای درمان سیاتیک

درد عصب سیاتیک معمولا یک درد شدید در کل پا است که برای بیمار غیر قابل تحمل است و زندگی وی را مختل می سازد. فیزیوتراپی یکی از روش های بسیار موثر در درمان درد سیاتیک و کاهش علائم آن می باشد. درکلینیک فیزیوتراپی رامتن از بهترین تجهیزات همانند دستگاههای الکتروتراپی جهت کاهش درد و التهاب ، لیزر پر توان و کم توان جهت کاهش درد و التهاب و ترمیم بافت های آسیب دیده ، دستگاه مگنت جهت درمان دیسک های کمری ، دستگاه دیاترمی جهت آزادسازی عضلات و کاهش اسپاسم آن ها ، جدید ترین تکنیک های دستی و تمرینات درمانی جهت درمان سیاتیک استفاده می شود. در صورتی که فیزیوتراپی در درمان سیاتیک موثر نباشد از درمان هایی همانند جراحی نیز برای کاهش درد و بهبود علائم بیمار می توان استفاده کرد.

تاثیر فیزیوتراپی بر سیاتیک

درد سیاتسک یک درد ناتوان کننده است که به علل مختلفی ممکن است بروز کند . این اختلال در سنین ۳۰ تا ۵۰ سال شیوع بالاتری دارد . افزایش سن ، بیماری هایی همانند دیابت ، مشاغلی با نشستن های طولانی مدت ، بلند کردن اجسام سنگین و حرکات چرخشی بسیار شدید می تواند موجب ایجاد درد سیاتیک شود. درمان های مختفی از جمله دارو درماانی ، فیزیوتراپی و جراحی با توجه به شدت و علت آسیب عصب برای بیماران در نظر گرفته می شوند.تاثیر فیزیوتراپی در سیاتیک در مرحله ابتدایی بیماری بسیار بیشتر از مراحل پیشرفته می باشد . در فیزیوتراپی از درمان های ضد درد و التهاب ، کاهش فشار  بر عصب ، درمان های دستی و تمرین درمانی برای درمان اختلالات عصب سیاتیک استفاده می شود. در صورتی که مشکل بیمار با درمان های غیر جراحی بهبود نیابد بیمار نیازمند جراحی می باشد.

فیزیوتراپی درمان سیاتیک

درد سیاتیک از یک فرد به فرد دیگر متفاوت است و علائم آن نیز بسته به علت بروز مشکل دارد. برای تشخیص اختلالات عصب سیاتیک ابتدا باید به پزشک مراجعه کنید . پزشک بعد از انجام معاینات و تشخیص علت آسیب درمان و با توجه به شدت درگیری ممکن ست دارو درمان ، فیزیوتراپی و یا جراحی را تجویز نماید. فیزیوتراپی و درمان سیاتیک با توجه به علت آن متفاوت است . با توجه به علت درگیری ممکن است درمان های مختلفی از جمله الکتروتراپی  ، لیزر ، مگنت ، تکنیک های دستی ، استفاده از کینزیوتیپینگ و ترکیبی از تمرینات مختلف ثباتی ، کششی و تقویتی با توجه به تشخیص فیزیوتراپیست برای بیماردرنظر گرفته شود . درمان عصب سیاتیک با توجه به علت مشکل برای هر فرد متفاوت می باشد.

فیزیوتراپی برای درد سیاتیک

درد سیاتیک با توجه به عواملی که موجب آن می شوند علائم متفاوتی را برای بیماران ایجاد می کند. برای تشخیص پزشک از بررسی علائم شما ، معاینات فیزیکی تخصصی ، تصویر برداری های همانند ام آر آی استفاده می کند. برای درمان درد سیاتیک باید تحرک مناسب روزانه خود را حفظ نمائید. بی تحرکی و خوابیدن در رخت خواب ممکن است موجب افزایش علائم شما شود. ممکن است درمان های خانگی همانند گرم کردن ناحیه دردناک که کمر ، لگن ، ران و یا زانو می تواند باشد و ماساژ های ملایم در کاهش درد و علائم شما موثر باشند. انجام ورزش های ملائم کششی و تقویتی خاص نیز می تواند در کاهش علائم شما موثر باشد. اما درمان های ضد درد و ضد التهاب ، تکنییک های دستی و تمرین درمانی مورد استفاده در فیزیوتراپی درد سیاتیک می تواند بهترین  درمان برای کاهش درد و علائم شما باشد.

فیزیوتراپی عصب سیاتیک

این باور عامیانه که سیاتیک یک رگ است.

که دچار گرفتگی می شود و دردناک می شود، صحیح نیست.

فیزیوتراپی رگ سیاتیک یک اصطلاح عامیانه است.

در واقع سیاتیک بزرگترین عصب بدن است.

که از ریشه های کمری آغاز می شود.

از لگن وارد اندام تحتانی می شود.

درگیری این عصب علائمی همانند درد شدید و غیرقابل تحمل.

در کل اندام تحتانی ، گزگز و بی حسی از کمر.

تا پشت ران و زانو ها و حتی در مواردی در پشت ساق پا ممکن است احساس شود.

در موارد شدید درگیری این عصب، ضعف شدید عضلات پا مشاهده می شود.

درمان درگیری عصب سیاتیک با فیزیوتراپی.

دارو درمانی و در موارد بسیار شدید با جراحی امکان پذیر می شود.

تمرینات مداوم و منظم ، حفظ راستای صحیح بدنی.

ارگومتری صحیح محیط زندگی و کار.

پرهیز از فعالیت های سنگین بدنی در پیشگیری از بروز درد سیاتیک بسیار موثر است.

سوالات گروه های پزشکی
  1. سوالات ارتوپد
  2. سوالات ارتوپدی فنی
  3. سوالات ارتودنسی
  4. سوالات اطفال و کودکان
  5. سوالات اورژانس
  6. سوالات پاتولوژی
  7. سوالات پروتز های دندانی و ایمپلنت
  8. سوالات پزشک خانواده
  9. سوالات پوست و مو
  10. سوالات ترک اعتیاد
  11. سوالات ترمیمی و زیبایی
  12. سوالات تغذیه و رژیم درمانی
  13. سوالات جراح دندانپزشک متخصص لیزر
  14. سوالات جراح عمومی
  15. سوالات جراحی زیبایی
  16. سوالات جراحی لثه
  17. سوالات جراحي دهان ٬ فک وصورت
  18. سوالات داخلی
  19. سوالات داروساز
  20. سوالات درمان ریشه - عصب کشی
  21. سوالات دندانپزشک
  22. سوالات دندانپزشک
  23. سوالات دندانپزشکی کودکان
  24. سوالات رادیولوژی
  25. سوالات راديولوژی دهان وفک وصورت
  26. سوالات روانپزشکی
  27. سوالات روانشناس
  28. سوالات زنان و زایمان
  29. سوالات شنوایی سنجی
  30. سوالات طب سنتی
  31. سوالات طب سوزنی
  32. سوالات علوم آزمایشگاهی
  33. سوالات فیزیوتراپی
  34. سوالات قلب و عروق
  35. سوالات کاردرمانی
  36. سوالات کارشناس
  37. سوالات کلینیک
  38. سوالات کلینیک دندانپزشکی
  39. سوالات کلیه و مجاری ادراری
  40. سوالات گفتار درمانی
  41. سوالات گوش و حلق و بینی
  42. سوالات مامایی
  43. سوالات متخصص بيماريهای دهان , فک و صورت
  44. سوالات متخصص چشم
  45. سوالات متخصص طب کار
  46. سوالات متخصص عفونی
  47. سوالات مغز و اعصاب
  48. سوالات مغز و اعصاب (نورولوژیست)
  49. سوالات مهندس پزشکی
  50. سوالات هسته ای
درباره ما
شرکت برنامه ریزی و برنامه نویسی های نکست

تیم ما در سال ۱۳۹۰ متشکل از مهندسان فارغ التحصیل از بهترین دانشگاه های ایران تشکیل شد و فعالیت اقتصادی خود را شروع نمود
درباره ما بیشتر بدانید

تلفن تماس
0935-410-9041
کلیه حقوق متعلق به وب سایت های سلامت می باشد
همراهی با های سلامت