مجموعه : روانشناس
پزشک : سودابه حاجی آقا محمد سودابه حاجی آقا محمد
راههاي حفظ روابط صميمانه با همسر

راههای حفظ روابط صمیمانه همسران

۱) عاشق بودن را با هیچ چیز عوض نکنید. 

آگاهانه و با قصد قبلی تصمیم بگیرید عاشق باشید. هر قدر بیشتر وانمود کنید که عاشقید، بیشتر خود را در اعماق یک زندگی عاشقانه خواهید یافت.

 


۲) اوقات خوش خود را مدام در ذهن مرور کنید. 

با همسر خود به گونه ای رفتار کنید که در روزهای ابتدای آشنایی رفتار می کردید. لیستی از کارهای لذت بخش دو نفره اتان و آن چیزهایی که هر دو از آن لذت می برید تهیه کنید و هر وقت به مورد جدیدی رسیدید، آن را به لیست اضافه کنید. برای این اتفاقات برنامه ریزی کنید و سعی کنید موقعیت تکرار آنها را فراهم کنید.

 


۳) به همسرتان کمک کنید تا هروز بیش از روز قبل عاشق باشد. 

به او کمک کنید عاشقانه فکر کند، عاشقانه زندگی کند و در عشق ورزیدن به شما احساس امنیت کند؛ به این ترتیب او با قلبی سرشار از عشق به سوی شما خواهد شتافت و بدون ترس و واهمه و بدون آنکه در مورد عکس العمل شما، قضاوت شما یا پس زده شدن از طرف شما نگران باشد، احساسات خود را به شما بازگو خواهد کرد. ستایش، تحسین، و در آغوش کیشدن همسر، نکاتی کوچک با تاثیراتی بسیار بزرگ هستند....امتحان کنید!

 


۴) تنها تصمیم نگیرید. 

شما و همسرتان یک تیم هستید، بنابر این تا جایی که می توانید با هم و در کنار هم باشید. باید احساس کنید که با همسرتان کامل می شوید و دو بخش از وجود یک نفر هستید، پس وقتی نیمۀ دیگر وجودتان حضور ندارد، تصمیم گیری نکنید. شرایط را با هم بسنجید و با هم تصمیم گیری کنید ؛ در مورد همه چیز، خواه موارد کوچک و خواه بزرگ باشد. خود را مشتاق سازش و سازگاری نشان دهید.

 


۵) در کنار همسرتان حضور قلب داشته باشید. 

تمرین کنید ذهن خود را به زمان حال متمرکز کنید. وقتی در کنار همسرتان هستید، به کار، رنگ جدیدی که قرار است به آشپزخانه بزنید،و .. فکر نکنید.

 


۶) مراقب اندام و ظاهر خود باشید. 

برای موزون ماندن اندام خود و برای آنکه زیباتر بنظر برسید، وقت بگذارید. این موضوع بسیار مهم است.

 


۷) هماهنگی و سازگاری را در خود تقویت کنید. 

زن و شوهر ها به محض آنکه دعوایشان می شود، سراغ تفاوتهای دیگری با خود می روند در حالی که عاشقان شباهت های خود با طرف مقابلشان را از یاد نمی برند و از تفاوتهای دیگری زیرکانه بهره می برند. برنامه ای بچینید که طبق آن هر بار یکی به نفع دیگری کنار بیاید. اگر انتخاب شوهرتان منطبق با سلیقه و علاقۀ شما نیست، اعتراض و مبارزه نکنید، به یاد آورید که دفعۀ بعد نوبت شماست.

 


۸) سرزنش کردن را از زندگی خود حذف کنید. 

یافتن راه حل، گذشت و مهربانی را جایگزین سرزنش و سرکوفت کنید. باهم مشکلات را حل کنید ، کنار هم بنشینید، دستهای هم را بگیرید ، صورت یا موهای هم را لمس کنید و به دنبال راه چاره بگردید. سرحال و بشاش باشید. به یاد دارید آخرین باری که با هم از ته دل خندیده اید کی بوده است؟ یک فیلم کمدی، محیط مفرحی برای شما فراهم می کند و باعث میشود باهم و در کنار هم بخندید و لحظات شادی داشته باشید.

 


۹) برای روابط زناشویی خود برنامه ریزی کنید. 

رابطۀ زناشویی خودجوش و خود انگیخته خوب است اما زن و شوهرهای هوشمند می دانند که در این مواقع معمولا" آمیزش، بهترین حالت خود را نخواهد داشت. عشق ورزی نیز مثل هر کار دیگری نیاز به وقت و برنامه ریزی دارد.

 


۱۰) حقیقت را صراحتا" به زبان بیاورید، آن را گفته شده فرض نکنید.
 
ممکن است فکر کنید می دانید قضیه چیست در حالی که از واقعیت امر فاصلۀ زیادی دارید. به همان ترتیب گاهی فکر می کنید همسرتان باید خودش بداند و بفهمد که موضوع چیست ولی این هم عادلانه نیست. همیشه و با تاکید سعی کنید سوء تفاهمات را برطرف کنید و با صریح صحبت کردن و رک بودن زمینۀ هر گونه سوء تفاهم و درک نابجا را از بین ببرید.


 

۱۱) عادلانه و عاقلانه با هم بحث کنید. 

هر از گاهی، وقتی را به بحث کردن با هم اختصاص دهید. مشکل پیش آمده را مطرح کنید، نقطه نظرات خود را بیان کنید و نظرات طرف مقابلتان را بشنوید و بدون موضع گیری و سعی در به کرسی نشاندن حرف خود ، با هم بهترین راهکار را انتخاب کنید. اگر هر دو طرف مطمئن باشید که دیگری قصد آزار شما را ندارد، پیشنهادات منطقی شما را می پذیرد، به علائق و حساسیت های شما احترام می گذارد و بدون خودخواهی سعی در حل مشکل دارد، همه چیز به راحتی حل خواهد شد.

سلام و وقت بخیر. خانم دکتر آزمایش دادم مشکل غدد ندارم.مدتهاست از نظر روحی تمایلات و حس های زنانه در خودم حس میکنمو علاقمند به پوشیدن لباس های زنانه و تصور خودم در کالبد زن هستم. البته نه بصورت همیشگی و مداوم از جنسیت خودم‌راضی هستم ولی گاهی اوقات تمایلات جنس مخالف رو دوس دارم و حس خوبی ازش میگیرم بخصوص وقتی راجبش با خانمی هم صحبت میشم و راجب حس هام میگم سللم‌وقت بخیر خانم‌دکتر. من مدتهاست دارای تمایلات زنانه هستم. یعنی علاقمند به پوشیدن لباس های زنانه و تصور کردن خودم در کالبد زنانه هستم البته نه همیشه بلگه گاها به چنین حسی تمایل دارم.‌آیا این مشکل بزرگه؟! و باید تحت درمان قرار بگیرم؟! سلام خانم دکتر عزیز بنده علی هستم 34 ساله متاهل حدود چند سال قبل دچار استرس و اضطاب شدم طوری که شب ها نمیخوابیدم و فکر های منفی کلافم کرده بود و احساس میکردم دارم میمیرم دکتر رفتم چند سالی قرص خوردم تا ازدواج کردم 4 سال پیش این قرص ها رو کنار گذاشتم مشکلی نداشتم الان مدتیه دوباره فکرهای منفی به سرم افتاده وقتی این فکر میاد نفسم میگیره چند بار باید نفس بکشم تا راحت بشم یا به اینده امیدوار نیستم همش فکر میکنم اتفاقی میفته یا تو اسانسور میترسم برم تو رانندگی این حالت به من دست میده فکر میکنم همه چیز مربوط به فکرم میشه واقیتش نمیخوام مثل قبل قرص استفاده کنم خانمم هم دوست نداره من قرص بخورم به نظر شما چکار کنم؟خواهش میکنم راهنماییم کنید.یه دفعه ضربان قلبم زیاد میشه جاهی مختلف مثلا دندون پزشکی میترسم برم بعضی وقتها فکر میکنم دارم از حال میرم کلا موندم چکار کنم؟ سلام خانمی هستم ۲۶ ساله که دچار حملات اضطراب (تپش قلب.دلهره.احساس گرفتگی در گلو.معده درد و...)شدم یکسال تحت نظر متخصص اعصاب و روان دارو مصرف کردم بعد از مدتی دوباره این حملات به سراغم آمده مدام استرس دارم لطفا به من بگویید چکار کنم که به طور کامل درمان شوم؟؟ سلام خانمی هستم ۲۶ ساله که دچار حملات اضطراب (تپش قلب.دلهره.احساس گرفتگی در گلو.معده درد و...)شدم یکسال تحت نظر متخصص اعصاب و روان دارو مصرف کردم بعد از مدتی دوباره این حملات به سراغم آمده مدام استرس دارم لطفا به من بگویید چکار کنم که به طور کامل درمان شوم؟؟ مشاهده همه سئوالات پاسخ داده شده توسط سودابه حاجی آقا محمد 13
سوالات گروه های پزشکی
  1. سوالات ارتوپد
  2. سوالات ارتوپدی فنی
  3. سوالات ارتودنسی
  4. سوالات اطفال و کودکان
  5. سوالات اورژانس
  6. سوالات پاتولوژی
  7. سوالات پروتز های دندانی و ایمپلنت
  8. سوالات پزشک خانواده
  9. سوالات پوست و مو
  10. سوالات ترک اعتیاد
  11. سوالات ترمیمی و زیبایی
  12. سوالات تغذیه و رژیم درمانی
  13. سوالات جراح دندانپزشک متخصص لیزر
  14. سوالات جراح عمومی
  15. سوالات جراحی زیبایی
  16. سوالات جراحی لثه
  17. سوالات جراحي دهان ٬ فک وصورت
  18. سوالات داخلی
  19. سوالات داروساز
  20. سوالات درمان ریشه - عصب کشی
  21. سوالات دندانپزشک
  22. سوالات دندانپزشک
  23. سوالات دندانپزشکی کودکان
  24. سوالات رادیولوژی
  25. سوالات راديولوژی دهان وفک وصورت
  26. سوالات روانپزشکی
  27. سوالات روانشناس
  28. سوالات زنان و زایمان
  29. سوالات شنوایی سنجی
  30. سوالات طب سنتی
  31. سوالات طب سوزنی
  32. سوالات علوم آزمایشگاهی
  33. سوالات فیزیوتراپی
  34. سوالات قلب و عروق
  35. سوالات کاردرمانی
  36. سوالات کارشناس
  37. سوالات کلینیک
  38. سوالات کلینیک دندانپزشکی
  39. سوالات کلیه و مجاری ادراری
  40. سوالات گفتار درمانی
  41. سوالات گوش و حلق و بینی
  42. سوالات مامایی
  43. سوالات متخصص بيماريهای دهان , فک و صورت
  44. سوالات متخصص چشم
  45. سوالات متخصص طب کار
  46. سوالات متخصص عفونی
  47. سوالات مغز و اعصاب
  48. سوالات مغز و اعصاب (نورولوژیست)
  49. سوالات مهندس پزشکی
  50. سوالات هسته ای
درباره ما
شرکت برنامه ریزی و برنامه نویسی های نکست

تیم ما در سال ۱۳۹۰ متشکل از مهندسان فارغ التحصیل از بهترین دانشگاه های ایران تشکیل شد و فعالیت اقتصادی خود را شروع نمود
درباره ما بیشتر بدانید

تلفن تماس
0935-410-9041
کلیه حقوق متعلق به وب سایت های سلامت می باشد
همراهی با های سلامت