مجموعه : روانپزشکی
پزشک : میثم شعبانزاده میثم شعبانزاده
اختلال ساختگی

-مواردی از این اختلال در طول تاریخ گزارش شده است.
.
-در قرن دوم میلادی پزشک یونانی به نام‌جالینوس از بیمارانی گفت که نشانه هایی نظیر استفراغ یا خونریزی از مقعد در خود القاء یا تقلید میکردند.
.
-بیمارانی که پوست خود را خراش میدادند تا ضایعات پوستی ایجاد نمایند.
.
-ژان ماری شارکو شرح حالی از وضعیت دختر جوانی میدهد که به دلیل درد زانوهایش درخواست جراحی داشت تا اینکه جراح ساق پایش را قطع نمود ،اما در این ناحیه هیچ آسیبی یافت نشد.
.
-پزشک بریتانیایی در سال ۱۹۷۷ شرح حال مادری را میدهد که عفونت دستگاه ادراری دختر ۶ ساله اش  موجب ۱۲ بار بستری شدن،افزون بر ۱۵۰ کشت ادرار ،۶ معاینه زیر بیهوشی و تعدادی  گرافی رادیولوژی با اشعه ایکس میشود،و‌پس از تحت نظر گرفتن کودک مشخص گردید هر وقت نمونه ادرار توسط مادر جمع آوری میشود خونی بوده و هرگاه توسط پرستاران تهیه میشود طبیعی است.
.
+ویژگی اختلال ساختگی،تولید ،جعل  و تشدید نشانه های جسمی یا روانی است که فرد در خود یا افراد تحت تکفلش ایجاد میکند.
.
+اگر چه رفتار بیمارگونه ساختگی،آگاهانه ایجاد میشود اما انگیزه های زمینه ای برای این رفتارها به نظر نا آگاهانه است و هدف ، ایفای نقش بیمار ، دریافت مراقبت ، توجه طبی و مشارکت در نظام درمان است و  برای توجیه رفتارشان انگیزه مادی به دست نمی آید.
.
+این افراد اغلب هویت های کاذب و بزرگبرای خود در نظر میگیرند،دروغ گویی و مجذوب سازی با داستانهای خود بزرگ بینانه از ویژگیهایشان است.
.
+تمایل آنها به بستری در مراجعه به کلینیک‌ها و اورژانس ها در طی ساعات بعد از ظهر یا روزهای تعطیل که کارکنان کمتر آموزش دیده مشغول انجام‌وظیفه هستند بیشتر است.
.
+آنها در بیمارستان کاملا راحت به نظر میرسند و به سرعت با پزشکان،پرسنل پزشکی و پرستاران عیاق میشوند  و آشنایی خود را با مسائل روتین بخش آشکار میسازند.
.
+آنها معمولا سابقه پزشکی وسیع، جراحی های متعدد و گزارشات مکرر آلرژی دارویی نیز دارند.
.
+اکثر این افراد معمولا ملاقات کننده ای ندارندیا ملاقات کننده اندکی دارند و درست قبل از اینکه تشخیص داده شود ،بیمار واقعی نیستند به خواست خود بیمارستان را ترک و  به بیمارستان دیگر سفر میکنند .
.
+اسامی مستعار «دوره گردان بیمارستانی »یا «معتادان به بیمارستان »و «سندرم بیمار حرفه ای»در مورد آنها به کار رفته است..


__علت شناسی اختلال ساختگی ناشناخته است و تعدادی از عوامل ممکن است این رفتار ها را توجیه کنند.
.
__رفتار بیمارگونه ساختگی اغلب نمایشگر یک‌اختلال روانپزشکی زمینه ای از قبیل اختلال شخصیت،مازوخیسم،اختلال خلق،خود بیمار انگاری ، جنون و... است.
.
__حتی آنها که با شکایت روانپزشکی ساختگی از قبیل سوگ جعلی مراجعه میکنند عموما از یک وضعیت روانپزشکی دیگر رنج میبرند.
.
__این بیماران  اغلب مهارتهای مقابله ای ناپخته دارند،ممکن است از خانواده های پر جمعیت باشند و در کودکی مورد غفلت واقع شده باشند.
.
__ممکن است در نظر  بیمار نظام درمانی منبع مراقبت و حمایت باشد.یا پزشک و سیستم درمانی تبدیل به یک والد سمبولیک شود.
.
__از طریق  اختلال ساختگی نیابتی ،مادر نیاز خود را برای مراقبت دهی براورده میسازد یا به دنبال رابطه با پزشک که جایگزین شوهر  ناکارامد و غایب است ،میباشد .
.
__پس از اثبات اختلال ساختگی میبایست با همدلی  ، به آرامی و هنر مندانه بیمار به سمت درمان روانپزشکی سوق داده شود و به وی  توجیه کرد که رفتار بیمار گونه ساختگی وی، تظاهری از نیاز بزرگ عاطفی او  است و بیماری جعلی نشانه دیسترس روانی درونی اومیباشد.
.
 

سلام خسته نباشید من یکسال و 4 ماه هست قرص اسنترای 50 استفاده میکنم حدود 6 ماه هست که کم کردمش و یک روز کامل میخوردم و یک روز نصفه و الان هم حدود 2 ماه هست که یک روز درمیون میخورم میخواستم بدونم چجور کامل قطعش کنم چون هم حالم خوب شده و هم اینکه روی میل جنسیم تاثیر گذاشته و با همسرم دچار مشکل شدم . لطفا راهنماییم کنید با تشکر سلام خسته نباشید من یکسال و 4 ماه هست قرص اسنترای 50 استفاده میکنم حدود 6 ماه هست که کم کردمش و یک روز کامل میخوردم و یک روز نصفه و الان هم حدود 2 ماه هست که یک روز درمیون میخورم میخواستم بدونم چجور کامل قطعش کنم چون هم حالم خوب شده و هم اینکه روی میل جنسیم تاثیر گذاشته و با همسرم دچار مشکل شدم . لطفا راهنماییم کنید با تشکر سلام خسته نباشید من یکسال و 4 ماه هست قرص اسنترای 50 استفاده میکنم حدود 6 ماه هست که کم کردمش و یک روز کامل میخوردم و یک روز نصفه و الان هم حدود 2 ماه هست که یک روز درمیون میخورم میخواستم بدونم چجور کامل قطعش کنم چون هم حالم خوب شده و هم اینکه روی میل جنسیم تاثیر گذاشته و با همسرم دچار مشکل شدم . لطفا راهنماییم کنید با تشکر سلام خسته نباشید من یکسال و 4 ماه هست قرص اسنترای 50 استفاده میکنم حدود 6 ماه هست که کم کردمش و یک روز کامل میخوردم و یک روز نصفه و الان هم حدود 2 ماه هست که یک روز درمیون میخورم میخواستم بدونم چجور کامل قطعش کنم چون هم حالم خوب شده و هم اینکه روی میل جنسیم تاثیر گذاشته و با همسرم دچار مشکل شدم . لطفا راهنماییم کنید با تشکر سلام خانمی سی و هفت ساله هستم که به خاطر ترس و وحشت و اضطراب به دکتر رفتم که سرتالین و بوسپیرون تجویز کردند.دوز سرتالین تا دویست خوردم و بوسیرون روزی دو عدد پنج هست دورش..خیلی خوب بود تا هفتاد درصد خوب شدم ولی استپ کردم..دوس داشتم بهتر بشم ..هنوز ترس و اظطراب ووحشت دارم که دکتر دولوکستین بیست برام تجویز کردن..و گفتند تا یک هفته سرتالین و بوسپیرون دورش نصف کنم و ظهر دولوکسیتین بخورم بعد بهشون مراجع کنم الان سوالم اینه دولوکسیتین تداخل دارویی با بوسپیرون و سرتالین نداره؟ راس میگن که دولوکسیتین باعث حمله قلبی میشه؟ آیا دولوکستین قرص خوبی هست؟ ممنون مشاهده همه سئوالات پاسخ داده شده توسط میثم شعبانزاده 78
سوالات گروه های پزشکی
  1. سوالات ارتوپد
  2. سوالات ارتوپدی فنی
  3. سوالات ارتودنسی
  4. سوالات اطفال و کودکان
  5. سوالات اورژانس
  6. سوالات پاتولوژی
  7. سوالات پروتز های دندانی و ایمپلنت
  8. سوالات پزشک خانواده
  9. سوالات پوست و مو
  10. سوالات ترک اعتیاد
  11. سوالات ترمیمی و زیبایی
  12. سوالات تغذیه و رژیم درمانی
  13. سوالات جراح دندانپزشک متخصص لیزر
  14. سوالات جراح عمومی
  15. سوالات جراحی زیبایی
  16. سوالات جراحی لثه
  17. سوالات جراحي دهان ٬ فک وصورت
  18. سوالات داخلی
  19. سوالات داروساز
  20. سوالات درمان ریشه - عصب کشی
  21. سوالات دندانپزشک
  22. سوالات دندانپزشک
  23. سوالات دندانپزشکی کودکان
  24. سوالات رادیولوژی
  25. سوالات راديولوژی دهان وفک وصورت
  26. سوالات روانپزشکی
  27. سوالات روانشناس
  28. سوالات زنان و زایمان
  29. سوالات شنوایی سنجی
  30. سوالات طب سنتی
  31. سوالات طب سوزنی
  32. سوالات علوم آزمایشگاهی
  33. سوالات فیزیوتراپی
  34. سوالات قلب و عروق
  35. سوالات کاردرمانی
  36. سوالات کارشناس
  37. سوالات کلینیک
  38. سوالات کلینیک دندانپزشکی
  39. سوالات کلیه و مجاری ادراری
  40. سوالات گفتار درمانی
  41. سوالات گوش و حلق و بینی
  42. سوالات مامایی
  43. سوالات متخصص بيماريهای دهان , فک و صورت
  44. سوالات متخصص چشم
  45. سوالات متخصص طب کار
  46. سوالات متخصص عفونی
  47. سوالات مغز و اعصاب
  48. سوالات مغز و اعصاب (نورولوژیست)
  49. سوالات مهندس پزشکی
  50. سوالات هسته ای
درباره ما
شرکت برنامه ریزی و برنامه نویسی های نکست

تیم ما در سال ۱۳۹۰ متشکل از مهندسان فارغ التحصیل از بهترین دانشگاه های ایران تشکیل شد و فعالیت اقتصادی خود را شروع نمود
درباره ما بیشتر بدانید

تلفن تماس
0935-410-9041
کلیه حقوق متعلق به وب سایت های سلامت می باشد
همراهی با های سلامت